Bereikbaarheid nieuwbouw Historische Tuin

Wat een goed bereikbare locatie! De Historische Tuin ligt vlak bij station Nijmegen-Lent, de provinciale weg N325 én de fietsbrug over de Waal. Dus of je nu graag met de trein reist, met de auto of met de (elektrische) fiets: vanuit Historische Tuin ben je er zo.

Met de fiets

Dat zijn de voordelen van wonen in Waalsprong en Historische Tuin: er zijn prachtige fietsroutes door het groen en langs de Waal! Rijd je langs de Spiegelwaal over de fietsbrug dan sta je binnen 15 minuten midden in het centrum van Nijmegen.

Met de auto

De provinciale weg N325 loopt langs de Waalsprong richting de binnenstad van Nijmegen of juist de andere kant op richting Arnhem en de snelweg A15. In een minuut of 20 sta je in Arnhem. Keer je weer huiswaarts, kijk dan goed waar je wel en niet kunt rijden! Het binnengebied van Historische Tuin is namelijk autovrij. Parkeren kan in de parkeerhofjes of langs de doorgaande wegen.

Pak de trein

5 minuten: zo ver is het lopen van je woning in de Historische Tuin naar station Nijmegen-Lent. Vanuit hier reis je in dezelfde tijd naar het centraal station van Nijmegen. Ook Arnhem Centraal is vanuit station Lent goed te bereiken; hier doe je zo’n 15 minuten over.

wat kan ik vinden in de omgeving? Voorzieningen
Wat is er te doen in de omgeving? Locatie