Nieuwbouw in Waalsprong

Aan de overkant van de Waal; daar vind je de nieuwbouw van Waalsprong, het nieuwe stadsdeel van Nijmegen. De wijken zijn allemaal geïnspireerd op de groene en waterrijke omgeving: met de Betuwe letterlijk in de achtertuin. De kleurrijke bloesembomen die de Betuwe kenmerken, vind je ook terug in de nieuwste wijk Historische Tuin.

image alt

Wonen in Waalsprong, Lent

De nieuwbouwwijk Waalsprong is dé uitbreidingswijk van Nijmegen, noem het zeker een volwaardig stadsdeel. Hierin is ook de oude stadskern van het dorp Lent verwerkt. De nieuwbouwwoningen van Historische Tuin liggen aan de zuidzijde van Lent, net boven station Nijmegen-Lent. In Historische Tuin is het comfortabel, modern en duurzaam wonen. Ten midden van prachtige bloesem- en fruitgaarden, dicht bij de gemoedelijke dorpskern van Lent én op fietsafstand van het levendige centrum van Nijmegen.

Waalsprong brengt je modern wonen in een historische omgeving. Midden in het groen, met de stad dichtbij.

De nieuwbouwwoningen in Historische Tuin

In Historische Tuin komen zo’n 130 nieuwbouwwoningen, met veel variatie in type, grootte, materiaalsoort en kleur. Van vierlaagse herenhuizen tot twee-onder-een-kapwoningen tot parkwoningen met veranda. Ook komt er een aantal levensloopbestendige woningen met de slaap- en badkamer op de begane grond. In welke fase van je leven jij ook zit, Historische Tuin heeft je zeker iets naar wens en smaak te bieden!

Bekijk actueel woningaanbod
Ik heb een vraag! Veelgestelde vragen
Welke woningen worden hier gebouwd? Woningaanbod