Allerlaatste woningen binnenkort in verkoop

20 juli '20

De allerlaatste fase, 13 3-laagse woningen aan de buitenrand van Historische Tuin, zijn toegevoegd aan het woningaanbod. 4 statige hoekwoningen en 9 royale tussenwoningen gaan nog deze zomer in verkoop! Laat je NAW-gegevens achter onder het bouwnummer van jouw voorkeur, door op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. Welke woning is jouw favoriet?

Bekijk het woningaanbod

13 duurzame woningen

De 13 duurzame eengezinswoningen in fase 3 zijn allemaal even comfortabel en compleet. Alle woningen zijn voorzien van een complete badkamer en keuken en worden tevens voorzien van een tuinklaarpakket. Dit houdt in dat er een terras en pad aangelegd wordt voordat je de sleutel krijgt, zo kun je in ieder geval zonder zand in te lopen je nieuwe woning betreden.

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van deze allerlaatste fase in Historische Tuin. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het bouwnummer van jouw voorkeur, door op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. Je ontvangt op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Persoonlijk account
  Actueel aanbod