Bouwupdate Historische Tuin

30 maart '21

Wat leuk! We ontvingen een update van de aannemer. Wat is er allemaal gebeurd op de bouwplaats van de Historische Tuin? Lees snel verder!

Er is gestart met de fundatiewerkzaamheden. Een stevige fundering is tenslotte erg belangrijk, het is de basis van je woning. Onder het overgrote deel van de woningen worden heipalen toegepast en daarop worden de prefab funderingsbalken geplaatst. Zodra dat is gedaan wordt gestart met het leidingwerk. Hierbij kun je denken aan waterleidingen en de riolering. Als alle leidingen gereed zijn, wordt de begane grondvloer aangebracht.

Omdat er met geprefabriceerde onderdelen wordt gewerkt, die in de fabriek al worden gemaakt, is men minder afhankelijk van weersinvloeden en kan er veel sneller gebouwd worden. 

image alt

Huisnummerbesluit

Heb je een woning gekocht in de Historische Tuin? Dan ben je vast nieuwsgierig naar jouw nieuwe adres. Van de gemeente ontvingen wij het huisnummerbesluit en delen dit graag met je.

De woningen komen te liggen aan de Donatellostraat, Sandro Botticellihof en Griftdijk Noord. Download het overzicht en ontdek welk huisnummer hoort bij jouw woning.

  Nieuws
  Contact