De afwerking van jouw woning

20 mei '20

Ben jij ook zo gek op All Inclusive? Je betaalt 1 prijs en alles zit hier bij in! Bij All Inclusive denk je al snel aan een heerlijke cocktail, een royaal buffet en een zwembad met glijbanen. Maar in Historische tuin houdt het in dat je toekomstige woning zo goed als woonklaar opgeleverd wordt. In de vrij op naam prijs zit namelijk al een complete keuken, badkamer, toilet en een pakket voor je tuin inbegrepen. Kun jij je bezig houden met de kleuren op je wanden en welke vloer je graag wilt hebben.

Keuken

De basiskeuken, die voor elk type woning in Historische Tuin net even anders is, is met betrekking tot kleur, werkbladkeuze en grepen in verschillende uitvoeringen mogelijk. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur in LIV. Wil je weten welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk per woningtype de brochures:

Sanitair

Alle woningen van Historische Tuin zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. Ook deze kun je naar eigen smaak inrichten, maar er is al wat denkwerk voor je gedaan. In de sanitairbrochures kun je per woningtype precies zien welke uitrusting er voor je klaar staat en welke tegels je kunt kiezen. Wil je iets anders? Dat kan natuurlijk ook. In de showroom staat er een adviseur voor je klaar om samen met jou je droombadkamer samen te stellen.

Tuinklaarpakket

In de vrij op naam prijs van jouw toekomstige woning zit eveneens een startpakket voor de tuin. Zo kun je direct bij oplevering genieten van de zon in jouw tuin en heb je een schone binnenkomst zonder inloop van vuil en zand. Per type woning is er een pakket samengesteld. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de tuinklaarbrochure.

  Contact
  Actueel aanbod