De bouwnummers van Historische Tuin fase 2 staan online

15 juni '20

De bouwnummers met de vanafprijzen per woningtype en plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

De 22 duurzame eengezinswoningen en levensloopwoningen in fase 2 zijn allemaal even comfortabel en compleet. Alle woningen zijn voorzien van een complete badkamer en keuken en worden tevens voorzien van een tuinklaarpakket. Dit houdt in dat er een terras en pad aangelegd wordt voordat je de sleutel krijgt, zo kun je in ieder geval zonder zand in te lopen je nieuwe woning betreden. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een levensloopwoning met een slaapkamer op begane grond? Of kies je voor een hoek- of tussenwoning grenzend aan het groene binnenterrein van Historische Tuin? 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in de Waalsprong. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende tijd krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over fase 2. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken