Flexibele indeling 4-laagse woningen

11 juni '20

Wat wonen in Historische Tuin zo uniek maakt is dat je de indeling van de 4-laagse woningen zelf bepaald. En dat kost bijna niets extra’s. Voor een meerwerkprijs van ongeveer € 2000.- draai je 2 verdiepingen om en heb je een heel andere woning. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden door de plattegronden hieronder, welke variant past het beste bij jou?

Indelingsvariant 1 (basis)

Deze indelingsvariant wordt in basis uitgevoerd. De entree met hal en toilet bevinden zich op de begane grond, waarna je je royale keuken met eetkamer in stapt. Deze ruimte grenst aan een fijne tuin. Een verdieping hoger vind je de woonkamer die uitkijkt over de boomgaard van De Warmoes. Boven deze woonlaag bevinden zicht nog 2 woonlagen met in totaal 4 slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte.

Waalsprong Nijmegen

Indelingsvariant 2 (meerwerk)

Voor een meerwerkprijs van ongeveer slechts € 2000.- kun je de begane grond en de eerste verdieping omdraaien, waardoor jouw woonkamer op de begane grond komt met toegang tot je tuin en de keuken naar de eerste verdieping gaat met uitzicht over boomgaard van De Warmoes. De keuze is aan jou!

Waalsprong Nijmegen

Interesse?

Heb jij interesse in een van deze heerlijke woningen? Er zijn nog enkele bouwnummers direct beschikbaar! Neem contact met ons op voor meer informatie, vrijblijvend een optie en een persoonlijk gesprek.

Bekijk actueel aanbod 4-laagse woningen
  Contact
  Actueel aanbod