Nieuw woningtype toegevoegd

23 december '19

Er is een nieuw woningtype toegevoegd aan het woningaanbod van Historische Tuin, Waalsprong Nijmegen. Het zijn 10 levensloopbestendige woningen in de parkachtige omgeving van deze prachtige wijk, ieder met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Levensloopbestendig

Parkeer achter je woning, loop via de kronkelende paadjes onder de bloesembomen door naar je voordeur. Of kies je liever de route door je grote achtertuin? Stap je woning binnen via de hal met toilet en daarna de u-vormige kamer in. Hoe ga jij deze fijne, lichte ruimte inrichten? Op de begane grond vind je, naast een slaapkamer en badkamer, ook nog een ruime berging en een ruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. Op de 1e verdieping zijn 2 woningbrede kamers. Worden dit de (logeer)kamers van je (klein)kinderen? Of misschien wordt dit wel jouw fijne hobbykamer waar je je heerlijk kunt terugtrekken.

Concept plattegronden

Levensloop Nijmegen Waalsprong
Levensloop Waalsprong Nijmegen

Interesse?

Heb jij interesse in één van deze comfortabele levensloopwoningen in Historische Tuin? Laat jouw gegevens achter door op de knop "houd me op de hoogte" te klikken. We houden je regelmatig op de hoogte over de voortgang van dit project.

Houd me op de hoogte
  Contact
  Woningaanbod