Vriend van de Warmoes

13 mei '20

Het is je vast niet ontgaan, de woningen van Historische Tuin worden gebouwd rondom de historische tuinderij Warmoes. Het laatste warmoezerniersbedrijf in Lent, waar vroeger alle groenten en fruit gekweekt werd om de stad van voedsel te voorzien. Hier weet je zeker dat je goed zit als je milieubewust wilt inkopen. Er wordt niet gespoten en er wordt voor het telen van groenten en fruit biologisch zaad gebruikt.

Welkomstcadeau

Als toekomstige bewoner van Historische Tuin, word je 3 jaar lang “vriend van de Warmoes” als welkomstcadeau. Als vriend van de Warmoes mag je elk jaar een keer een heerlijke kop koffie met een stuk taart komen nuttigen, Daarnaast mag je jaarlijks een bosje bloemen komen plukken in de pluktuin en krijg je een kilo fruit naar keuze. Appels, peren, pruimen, net wat je lekker vindt.

Overnachten

Heb je een woning gekocht in Historische Tuin en wil je vast de sfeer proeven? Tuinderij Warmoes heeft een gastenhuisje waar je een nachtje of langer kunt verblijven. Zo beleef je de tuinderij en de directe omgeving van Historische Tuin ten volle.

Boeken doe je hier!
  Meer nieuws
  Actueel aanbod