Wonen in Historische Tuin? Doe de financiële check!

23 maart '20

Binnenkort start de verkoop van de eerste fase van Historische Tuin, heb je interesse in één of meerder bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij jouw inschrijving.

Wat is een financiële check?

De financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. LIV, partner van Historische Tuin, helpt je graag aan deze ”Financiele belofte”.

Waarom een financiële check?

Het is niet altijd makkelijk om een woning te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of die ene droomwoning staat al onder optie of is al verkocht. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen in Historische Tuin. Bij de toewijzing van de woningen kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Vraag de "Financierings belofte" aan bij LIV
  Woning kopen, hoe werkt dat?
  Financiele check, hoe werkt dat?