Bereikbaarheid nieuwbouw Steltse Dijkgaarden

De nieuwbouwwoningen van Steltse Dijkgaarden liggen aan de zuidzijde van Lent, aan de Waal.  De nieuwbouwwijk heeft een uitstekende bereikbaarheid: vlak bij station Nijmegen-Lent, naast de brug over de Waal en op fietsafstand van de Nijmeegse binnenstad. Waar je ook naartoe wilt of waar je ook vandaan komt, je bereikt jouw (thuis)bestemming vlot.

Met de auto of het ov

De N325 loopt langs Steltse Dijkgaarden richting de Nijmeegse binnenstad of de andere kant op richting het noordelijke deel van Waalsprong en Arnhem. In nog geen 5 minuten parkeer je midden in het centrum van Nijmegen, in een minuut of 20 sta je in Arnhem. Keer je weer huiswaarts, vergeet dan niet vaart te minderen. De Stelt-Zuid wordt grotendeels een 30-kilometerzone. Station Nijmegen-Lent ligt op 5 minuten fietsen van je woning in De Stelt-Zuid. Vanuit hier ben je in hetzelfde aantal minuten op het centraal station van Nijmegen. Arnhem Centraal is vanuit station Lent in een kwartiertje te bereiken. Ook de busverbinding is goed: stap op aan de Turennesingel nabij je woning en in 15 minuten ben je op Nijmegen CS.

image alt

Op de fiets

In Steltse Dijkgaarden komen een goed wandel- en fietsnetwerk. Deze verbindt de wijk met de andere wijken in Waalsprong en de fietsroutes van de Betuwe. Daarnaast brengt dit netwerk je ook gemakkelijk richting fietsbrug de Snelbinder. Steek de Waal over en sta in nog geen 15 minuten op het station van Nijmegen. Voel de wind in je haren en ga!

Wat is er te doen? Voorzieningen Steltse Dijkgaarden
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod