Nieuwbouw De Stelt Zuid – Nijmegen Lent

In De Stelt Zuid woon je letterlijk in het landschap, maar proef je toch de smaken van de stad Nijmegen, het dorp Lent en de rivier de Waal allemaal op één locatie. Dat heeft zo zijn voordelen. Je ervaart de rust en ruimte van de natuur en de reuring kun je opzoeken als je daar behoefte aan hebt. De Stelt Zuid is DE plek voor levensgenieters die de voordelen willen proeven van een nieuwbouw woning en van een levendige omgeving midden in de natuur.

2 woonsmaken

In De Stelt Zuid heb je 2 woonsmaken. De Schuurwoningen die in korte blokjes van 4 tot 6 nieuwbouw woningen rondom een prachtige boomgaard worden gebouwd. Hier loop je zo vanuit je woonkamer je eigen tuin in, die overloopt in de boomgaard. De Dijkwoningen, 4 laagse drive-in nieuwbouw woningen waarbij je je auto parkeert onder jouw woning en je vanuit je woonkamer op de tweede woonlaag net over de dijk uitkijkt en de torentjes van de stad Nijmegen kunt zien. Voor ieder wat wils!

Voor welke woonsmaak kies jij?

Kies jij voor een schuurwoning aan de boomgaard of juist voor een prachtige 4-laagse woning aan de dijk? In De stelt Zuid kan het allemaal!

Bekijk actueel woningaanbod
  Contact
  Woningaanbod