Allerlaatste bouwnummers beschikbaar!

22 december '20

Wonen in Steltse Dijkgaarden in de Stelt Zuid staat garant voor comfortabel en duurzaam wonen in een hele nieuwe wijk die omringt wordt water en natuur. En dat alles ook nog eens op steenworp afstand van de stad Nijmegen. Er zijn nog maar enkele bouwnummers beschikbaar, dus pak die kans!

image alt

Schuurwoning

Deze bijzondere woning is zeer energiezuinig, heeft een epc van 0 en er worden duurzame houtsoorten gebruikt. De bijzondere gevel van de schuurwoning wordt opgebouwd uit thermisch verduurzaamd hout wat natuurlijk vergrijsd en dat geeft door de jaren heen een bijzondere uitstraling. De woning heeft een grote glazen gevel aan de voorzijde, zodat je zowel beneden als boven baadt in het licht.

Bekijk actueel aanbod
image alt

Dijkwoning

Deze drive-in woning biedt 4 lagen woonplezier. Je auto parkeer je onder de woning, nooit meer krabben in de winter! De woonlagen er boven kun je geheel naar eigen smaak indelen. Kies jij voor de keuken grenzend aan de tuin, of heb je hier toch liever je woonkamer? Het kan allemaal. Ga je een paar verdiepingen hogen, dan kijk je net over de dijk. Een uniek vrij uitzicht.

Bekijk actueel aanbod

Vraag een optie aan

Heb je interesse in een woning van Steltse Dijkgaarden en je ziet dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. Ga naar het woningaanbod, bekijk de vrije bouwnummers en kies jouw favoriet!

  Contact
  Actueel aanbod