Concept plattegronden

20 mei '19

Dat de woningen heel bijzonder worden in De Steltse Dijkgaarden is geen verrassing meer, maar nu kunnen we ook de eerste concepten van de plattegronden laten zien. Je krijgt al een heel goed beeld hoe de dijkwoningen en de boomgaardwoningen worden ingedeeld. Kun jij je al voorstellen hoe je de woning wilt inrichten? Laat je gedachten de vrije loop!

Wonen in de boomgaard

De Steltse Dijkgaarden krijgt een prachtig groen landschap. Met een nieuw aan te leggen boomgaard, een watersingel en dijk heeft deze wijk unieke elementen die nog niet eerder in waalsprong zijn gezien. Je ervaart de natuur als je tuin en je tuin als de natuur. Samen met buurtgenoten is het er heerlijk genieten van het buiten zijn.

Steltse Dijkgaarden

Wonen aan de dijk

Wonen vlakbij het centrum van Nijmegen en vanuit je woonkamer uitkijken op de Waal? Dan zit je in een dijkwoning van De Steltse Dijkgaarden goed! Deze bijzondere drive-in woningen bieden alles wat je hartje begeerd. Deze woningen bieden vanuit de woonkamer uitzicht over de groen beboste stuwwal, Spiegelwaal, Waal én de Nijmeegse binnenstad.

Steltse Dijkgaarden

Interesse?

Zie jij één van die heerlijke woningen in de Steltse Dijkgaarden wel zitten? Schrijf je dan in onder jouw favoriete woningtype en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze prachtige locatie.

  Planning
  Woningaanbod