Duurzaam wonen in Nijmegen

23 december '19

Er zijn nog woningen beschikbaar in Steltse Dijkgaarden - Waalsprong Nijmegen. Wil jij straks wonen in een duurzame woning met de natuur in de achtertuin en de dijk aan je zijde? Er zijn nog enkele schuurwoningen beschikbaar, grenzend aan de boomgaard, vanaf € 445.000.- v.o.n. Of woon je liever in een 4-laagse dijkwoning? Deze zijn nog beschikbaar vanaf € 607.500.- v.o.n. Bekijk snel het actuele woningaanbod en bel, mail of chat voor meer informatie.

Actuele aanbod
Zonnepanelen baarn

Actie zonnepanelen

De schuurwoningen zijn al heel energie efficiënt met een epc van 0.1 en de dijkwoningen hebben in basis een epc van 0.4 (epc oftewel energie prestatie coëfficiënt is de maat voor energiezuinigheid). Schaf je een actiepakket “indak” zonnepanelen aan dan breng je de epc van de Schuurwoningen helemaal naar 0 en van de Dijkwoningen naar 0.11. Vraag de makelaar/kopersbegeleider naar de mogelijkheden.

Actie zonnepanelen

Flexibele indeling Dijkwoningen

Wat wonen in Steltse Dijkgaarden zo uniek maakt is dat je de indeling van de Dijkwoningen zelf bepaald. En dat kost bijna niets extra’s. Voor een meerwerkprijs van € 1000.- draai je 2 verdiepingen om en heb je een heel andere woning. Laat je inspireren door de verschillende plattegronden, welke variant past het beste bij jou?

Bekijk de mogelijkheden
Interieur

Overtuigd? En wil je een vrijblijvende optie?

Heb je interesse in 1 van de bouwnummers? Klik door onderstaande kaart en je ziet precies welk bouwnummer waar ligt. Klik op het bouwnummer van je voorkeur en geef daar aan dat je geïnteresseerd bent. De makelaar neemt dan contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf direct contact met de makelaar opnemen door een mail te sturen naar info@hansjanssen.nl of te bellen naar 024-3244244.

  Bekijk het woningaanbod
  Ik heb een vraag