Flexibele indeling Dijkwoningen

19 december '19

Wat wonen in Steltse Dijkgaarden zo uniek maakt is dat je de indeling van de Dijkwoningen zelf bepaald. En dat kost bijna niets extra’s. Voor een meerwerkprijs van € 1000.- draai je 2 verdiepingen om en heb je een heel andere woning. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden door de plattegronden hieronder, welke variant past het beste bij jou?

Indelingsvariant 1 (basis)

Deze indelingsvariant wordt in basis uitgevoerd. De entree met hal en toilet bevinden zich op de begane grond, evenals een inpandige parkeerplaats en een extra ruimte waar jij je creativiteit op los kunt laten. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken met entree naar de tuin en een grote slaapkamer met badkamer ensuite. Een verdieping hoger vind je de royale woonkamer die uitkijkt over de dijk. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een wasruimte.

Waalsprong Nijmegen

Indelingsvariant 2

Voor een meerwerkprijs van slechts € 1000.- kun je de eerste verdieping en de tweede verdieping omdraaien, waardoor jouw woonkamer en keuken worden samengevoegd tot 1 comfortabele ruimte met toegang tot de tuin. Door het verwisselen van deze 2 woonlagen kun je een extra slaapkamer creëren op de tweede verdieping of wordt het toch een gameroom voor de kinderen? De keuze is aan jou!

Waalsprong Nijmegen

Interesse?

Heb jij interesse in een van deze heerlijke woningen? Er zijn nog enkele bouwnummers direct beschikbaar! Neem contact met ons op voor meer informatie, vrijblijvend een optie en een persoonlijk gesprek.

Contact
  Contact
  Actueel aanbod