Het pareltje van je woning

14 juli '20

Op de begane grond van de Dijkwoningen, daar waar je ook je auto parkeert, schuilt een parel van een kamer. Een ruimte waar je je volledig creatief kan uiten en waar je je heerlijk terug kunt trekken na een drukke dag werken of met de kids. Laat je inspireren door de beelden die speciaal voor deze ruimte zijn gemaakt, zie je het al voor je?

image alt

Wellness retreat

In het hectische leven vandaag de dag is een moment van bezinning altijd welkom. Wijd er een speciale kamer aan en de kans dat je dat moment pakt wordt groter. Een zenlokaal waar het lekker ruikt, waar je je fijn voelt en je yogamat al uitgerold ligt. Kies voor natuurlijke, duurzame materialen zoals bamboe op de vloer en matte, ecologische verf op de wanden. Planten hebben een rustgevend effect en met speciale lampen kun je ze ook in ruimtes waar geen daglicht komt verwennen. Zorg voor passend algemeen licht, zoals spots die je kunt dempen. Een geurverspreider met de juiste geur en een audiosysteem met wellness-muziek dat automatisch aanspringt als je binnenloopt, maken het af.

image alt

Mancave

De perfecte plek om je vrienden te ontvangen: je eigen mancave. Niet meer de deur uit voor een afzakkertje of aperitief, je hoeft alleen maar naar beneden te lopen. Het grote voordeel: de rest van het huis heeft geen last van je borrelgasten. Kies voor donkere kleuren voor een intieme, warme sfeer. Wat heb je nog meer nodig: planken om je drank- en glazencollectie uit te stallen, een koelkast, comfortabele barkrukken, een leuk lampje boven de bar en natuurlijk een goede muziekinstallatie en een dikke bank om op neer te ploffen.

Droom jij hier van?

Maak die droom waar! Bel, mail of chat met ons voor meer informatie en vrijblijvend een optie op één van de beschikbare bouwnummers en wie weet zit jij straks aan je eigen bar of in de warmte van je eigen sauna!

Naar woningaanbod
  Ik heb een vraag
  Bekijk de dijkwoningen