13 april Woonbeurs Nijmegen

29 maart '19

Zaterdag 13 april is het zover en zal De Woonbeurs Nijmegen weer plaatsvinden in Pathé te Nijmegen. Kom je ook? Wij (BPD) hebben een stand en kunnen je alles vertellen over de Steltse Dijkgaarden, Park Fort Krayenhoff en Havenkade. Naast een bezoek aan onze stand kun je ook diverse lezingen bijwonen over onder andere startersleningen, duurzaamheid en over wat er allemaal bij komt kijken om een woning te kopen.

image alt

Steltse Dijkgaarden

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 19 boomgaardwoningen en 12 dijkwoningen met uitzicht over de Waal. Alle woningen worden bijzonder fraai afgewerkt en hebben ook aan de binnenkant van de woning een hoog afwerkingsniveau. Heb jij interesse om één van deze bijzondere woningen te betrekken? Schrijf je dan nu alvast in op de website onder jouw favoriete woningtype, wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit project.

image alt

Park Fort Krayenhof

Aan de overkant van de Waal, in het ontwikkelgebied Waalfront, komen 3 bijzondere appartementgebouwen op de plek waar vroeger het oude fort stond. Het Fort herbergt een interessante historie. Het vertelt een verhaal van een bouwwerk dat niet gebouwd had mogen worden, maar er toch kwam. Vervolgens is het nooit gebruikt en toch is het deels bewaard gebleven. Op de beurs kunnen wij je alles vertellen over de planning van deze appartementen.

  Planning
  Contact