Neem jij de sprong over de Waal?

29 juni '20

De overkant is de overkant niet meer. Waalsprong is een volwaardig stuk stad waar van alles te doen is. Of het nu regent of de zon schijnt, je hoeft je hier echt niet te vervelen. Neem jij die sprong over de Waal?

image alt

Als de zon schijnt…

Woon je in Waalsprong, dan heb je lekker veel mogelijkheden om er buiten op uit te gaan. Natuur is nooit ver weg. Stap je woning in Steltse Dijkgaarden (De Stelt) uit en je bent zo op de Bemmelsedijk of de Oudedijk. Neem een tas met lekkers en een vlieger mee en je kunt hier een hele middag heerlijk toeven in de zon. Liever iets minder actief? Leg dan je handdoekje neer op het Waalstrandje, een goed boek en het uitzicht doen de rest.

image alt

Als het regent…

Als je vanuit het noorden Waalsprong inrijdt, dan kun je de bioscoop aan de linkerkant bijna niet missen. Is het slecht weer dan is de Pathé zeker een bezoekje waard, dit is namelijk een van de weinige bioscopen in Nederland waar je een film in 4DX kunt zien. Oftewel, hier beleef je een film in “Extreme Action” met bewegende stoelen, weer simulatie en zelfs met geuren!

image alt

Als je trek hebt…

Uitgebreid eten of een snelle hap? Ook dat kan gewoon aan deze kant van de Waal. Pak de fiets en maak de mooie tocht naar restaurant Zijdewinde. Ontsnap aan de drukte en ga lekker zitten op het terras aan het water voor een uitgebreide lunch of diner. Liever met je voetjes in het zand en een biertje in de hand? Bezoek dan eens Sprok Strand, een unieke en leuke plek om de drukke week achter je te laten.

image alt

Als je weg wilt…

Op vakantie in eigen land? Dat doen we massaal dit jaar. En waarom niet op vakantie in Waalsprong? Er zijn maar liefst 11 airb&b locaties in de Waalsprong, allemaal uniek. Ga bijvoorbeeld eens slapen in historische tuinderij De Warmoes en ontbijt tussen de moestuinen en onder de fruitbomen van de boomgaard. In de omgeving is genoeg te doen, dus zoek niet verder.

Overtuigd?

Bekijk dan eens het woningaanbod van Steltse Dijkgaarden in De Stelt. Hier zijn nog enkele dijkwoningen beschikbaar, 4-laagse drive-in woningen. Of ga je liever voor een schuurwoning met een tuin grenzend aan de boomgaard? De keuze is aan jou. De Vree&Sliepen, bouwer van dit prachtige project, denkt graag met je mee om al jouw persoonlijke wensen te realiseren. Bel, mail of chat met ons voor meer informatie en vrijblijvend een optie.

Actueel aanbod
  Contact
  Actueel aanbod