Steltse Dijkgaarden op de Woonbeurs

7 december '18

Er komt een nieuwe wijk aan: Steltse Dijkgaarden. Tijdens de Woonbeurs Waalsprong op zaterdag 15 december vertellen we je er graag alles over. 

Woonbeurs Waalsprong

Misschien vier jij jouw volgende feestdagen wel in de Waalsprong? Bezoek de Woonbeurs Waalsprong op zaterdag 15 december en ontdek jouw nieuwe thuis. Je bent van harte welkom tussen 11 en 15 uur in Thermion (Thermionpark 7) in Lent. Geniet van de gezellige kerstsfeer onder het genot van een kopje koffie of warme chocomel. De toegang is uiteraard gratis!

Over de Woonbeurs

De Woonbeurs Waalsprong vindt plaats in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion in Lent. Hier vind je niet alleen informatie over de nieuwe wijk Steltse DIjkgaarden, maar ook alles over wat de Waalsprong voor jou als toekomstig bewoner te bieden heeft. Want de Waalsprong biedt een comfortabele woonomgeving, met alle gemakken die je in een moderne wijk mag verwachten. Met de gezellige binnenstad van Nijmegen binnen handbereik. Het centrum is dichterbij dan je denkt! Op de Woonbeurs worden ook de plannen voor de toekomst toegelicht, zoals bijvoorbeeld het nieuwe Hart van de Waalsprong. Bekijk de maquettes van de Waalsprong en de diverse deelgebieden en ontdek welke woonsferen je hier kunt verwachten.

  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de planning