Grote Boel - Mooiland

Grote Boel is één van de drie wijken in Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. Grote Boel ligt aan de historische Griftdijk in Oosterhout en aan de Oosterhoutse plas. De buurt is groen, waterrijk en ruim opgezet. Kinderen voelen zich hier vrij om te spelen, ouders genieten in de pas aangelegde tuin van de zon. Hier is het voor iedereen ontspannen wonen.

image alt

De stijl van toen met het comfort van nu

De woningen in Grote Boel – Mooiland zijn in maart 2019 opgeleverd. Dit deelplan, genaamd Grote Boel telt 26 luxe afgewerkte woningen. Het zijn 2 onder 1 kap woningen met een eigen oprit en hoek- en tussenwoningen waarvan enkele met een carport. Allemaal hebben ze een flinke tuin. Op de prachtige (punt)gevels raak je niet uitgekeken, je ontdekt steeds weer nieuwe details. De woningen zijn natuurlijk in een modern jasje gestoken, maar stralen wel die karakteristieke jaren 30-stijl uit.

image alt

Voor eeuwig verbonden

In september 2017 is de verkoop van de 26 woningen gestart. Na een voorspoedige verkoop startte de bouw van deze woningen in juni 2018. Tijdens de feestelijke aftrap is er door de bewoners een tijdcapsule begraven met een persoonlijke boodschap. Zo blijven de eerste bewoners eeuwig verbonden met deze nieuwe woonlocatie. Inmiddels zijn alle woningen opgeleverd en bewoond.

Nieuwe wijk in aantocht Bekijk de Historische Tuin
Toch wonen in de Waalsprong? Bekijk het overige aanbod