Grote Boel
Logo Logo

100% Verkocht

Project verkocht

Fraai wonen in Grote Boel

Struinend langs de Oosterhoutse Plas merk je dat je gedachten als vanzelf afdwalen. Rust. Stilte. Dit is gewoon genieten. En dat op loopafstand van je nieuwe woning, onderdeel van een kleinschalig hofje met 26 huizen. Prachtig gelegen in de wijk Grote Boel, Waalsprong Oosterhout. De buurt is groen, waterrijk en ruim opgezet. Kinderen voelen hier zich vrij om te spelen, terwijl ouders even de ogen sluiten en genieten van de zon. Hier is het voor iedereen ontspannen wonen.

De nieuwbouwwoningen in Grote Boel

Dit deelplan in Grote Boel telt 26 luxe afgewerkte nieuwbouwwoningen. Het zijn tweekappers met een eigen oprit, een driekapper en rij- en hoekwoningen, waarvan enkele met een carport. Allemaal hebben ze een flinke tuin. De huizen zijn natuurlijk in een modern jasje gestoken, maar stralen wel die karakteristieke jaren 30-stijl uit. Op de prachtige (punt)gevels raak je niet uitgekeken, je ontdekt steeds weer nieuwe details. Zie jij jezelf hier al wonen? 

Groen en waterrijk wonen

In verbinding met Nijmegen

En natuurlijk helemaal nieuw

Grote Boel is een van de drie wijken van Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. Grote Boel ligt aan de historische Griftdijk in Oosterhout en aan de nog verder te ontwikkelen Oosterhoutse Plas. Dit is een wijk met veel ruimte, groen en water; een echt ‘tuindorp’. Kleinschalige buurtjes liggen aan parkjes en hofjes met veel speelgroen. De wijk kent vele wadi’s die in verbinding staan met de watersingels die de wijk aan de oost- en noordzijde omarmen.

Als bewoner van Grote Boel maak je gebruik van de voorzieningen die er in de bestaande wijken van Oosterhout zijn. Zoals de bibliotheek in De Klif, het gezondheidscentrum of de buurtsupermarkt. Goede bereikbaarheid is natuurlijk onmisbaar. De binnenstad en het station van Nijmegen zijn door de snelle fietsverbinding aan de spoorbrug in slechts 15 fietsminuten te bereiken. En net zo vlot met de auto via stadsbrug De Oversteek. Wil je juist de stad uit? Via de Griftdijk rijd je direct de A15 op.

In Grote Boel woon je puur, fris en onbeschreven. Geen ‘erfenis’ van de vorige bewoners én jarenlang geen omkijken naar het onderhoud. Met daarbij de ruimte en het comfort van deze tijd. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende isolatie woon je duurzaam en bewust. Daarnaast biedt nieuwbouw je de mogelijkheid om je woning in te richten zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met openslaande deuren naar de tuin of een kookeiland. In Grote Boel maak je jouw woondromen werkelijkheid.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Grote Boel - Mooiland 100% verkocht
Alle woningen in Grote Boel - Mooiland zijn verkocht. Mocht je interesse hebben in een nieuwbouwwoning in Waalsprong bekijk dan de nieuwe wijk Zuiderveld - Zuyd.
Zuiderveld - Zuyd

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?