Historische Tuin - Lent

In aanbouw

Pracht en praal in Historische Tuin

De geurende fruitgaarden van de historische tuinderij Warmoes in je achtertuin, het dichtbegroeide Fort Beneden Lent op loopafstand. Ook de nieuwbouwwijk Historische Tuin zelf biedt plaats aan kleurrijke bloesembomen, wadi’s en speelweides. Deze vind je te midden van stoere, statige woningen langs de rand van de wijk en parkachtige verandawoningen in het binnengebied. In Historsche Tuin komen 2 werelden bij elkaar! En dat allemaal op fietsafstand van het Nijmeegse stadscentrum.

image alt

Nieuwbouw: puur en onbeschreven

De nieuwbouw van Historische Tuin vind je in het zuidelijke deel van de Waalsprong, het nieuwe Nijmeegse stadsdeel. Hier woon je in een eeuwenoude karakteristieke omgeving vlak bij de Waal. In een moderne en duurzame woning, met alle voordelen van nieuwbouw. Geen ‘erfenis’ van de vorige bewoners én jarenlang geen omkijken naar het onderhoud. Dat is puur en fris wonen, met het comfort van deze tijd. Daarnaast biedt nieuwbouw je alle ruimte om jouw woonwensen - en die van je gezin - te realiseren.

image alt

De smaak van Historische Tuin

Het is lastig om appels met peren te vergelijken; maar we weten wel dat ze allebei erg lekker zijn! Hetzelfde geldt voor de twee soorten woningbouw in de Historische Tuin. De statige drie- en vierlaagse woningen langs de rand van de wijk contrasteren in grootte en uiterlijk met de een- en tweelaagse verandawoningen in het binnengebied. En ook deze twee soorten bieden weer vele varianten! Wil jij groter gaan wonen, met ruimte voor de kinderen? Of juist kleiner en praktischer, omdat jouw kinderen (allang) de deur uit zijn? Historische Tuin biedt tal van mogelijkheden. Wat is jouw smaak?

Terug naar home Waalsprong
Waal Waalsprong voor staat Visie