Hoekwoning 3-laags (beukmaat 4,20 meter) #015

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestel je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. De kinderen spelen samen een spelletje, je hebt even geen kind aan ze. In de aangrenzende keuken staat je partner al te koken; hoe fijn is dat! 


Het dorpse gevoel

Deze hoekwoning aan de rand van de wijk springt direct in het oog en dient als toegangspoort tot het binnengebied. Bouwnummer 1 ligt iets terug ten opzichte van de andere woningen in het rijtje, net even anders dus. Het kavel is heerlijk groot en de tuin is omheind door een hoge beukenhaag. De woning heeft een stoer stedelijk karakter met de uitstraling van een stads herenhuis. Tegelijkertijd geven de kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen een heerlijk dorps gevoel.


In aanbouw / bewoond

Hoekwoning 3-laags (beukmaat 4,20 meter) #015

ca. 105 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 59 m2Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw woningen in Historische Tuin hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van hoog rendement glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De woningen hebben een lage EPC en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met duurzaam hout.

image alt

Complete woning!

Jouw woning wordt compleet opgeleverd, in de v.o.n. prijs is inbegrepen:

  • Volledig ingerichte keuken
  • Sanitair en tegels voor badkamer en toilet
  • Tuinklaar pakket (terras & looppad)