Hoekwoning 3-laags #051

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Het is weekend dus de wekker heb je niet gezet. Je wordt wakker van de opkomende zon en besluit je pyjama nog even aan te houden. Met badjas en een heerlijk kopje espresso neem je plaats op de loungeset in de tuin. Hier kun je uren blijven zitten.


Het dorpse gevoel

Deze hoekwoning aan de rand van de wijk springt direct in het oog en dient als toegangspoort tot het binnengebied. De tuin grenst aan een gezellig hofje waar de kinderen lekker kunnen spelen en waar jullie de auto gemakkelijk kwijt kunnen. De woning heeft een stoer stedelijk karakter met de uitstraling van een stads herenhuis. Tegelijkertijd geven de kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen een heerlijk dorps gevoel.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning 3-laags #051

ca. 149 m2
6 kamers
3 woonlagen
ca. 78 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw woningen in Historische Tuin hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van hoog rendement glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De woningen hebben een lage EPC en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met duurzaam hout.

image alt

Complete woning!

Jouw woning wordt compleet opgeleverd, in de v.o.n. prijs is inbegrepen:

  • Volledig ingerichte keuken
  • Sanitair en tegels voor badkamer en toilet
  • Tuinklaar pakket (terras & looppad)