Tussenwoning 3-laags (beukmaat 5,70 meter)

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Langs de rand van Historische Tuin vind je deze stoere 3-laagse tussenwoningen. Het oogt bijna als de statige herenhuizen die je in de binnenstad van Nijmegen terugvindt. Maar dan met strakke, moderne gevels. Deze fijne woningen aan de rand van de wijk bewaken als een grote broer het binnengebied van Historische Tuin, dat een geheel andere uitstraling heeft. 


Dat is namelijk dorpser en zachter: met kronkelende looppaden, kleurrijke bloesembomen en avontuurlijke speelplekken voor de kinderen. Doordat de wijk grenst aan de historische tuinderij de Warmoes geniet je ook van alle fruitbomen die daar de tuin bevolken. Een oase van rust midden in de Waalsprong.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning 3-laags (beukmaat 5,70 meter)

ca. 149 m2
6 kamers
3 woonlagen
Tuin
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouw woningen in Historische Tuin hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van hoog rendement glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. De woningen hebben een lage EPC en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met duurzaam hout.

image alt

Complete woning!

Jouw woning wordt compleet opgeleverd, in de v.o.n. prijs is inbegrepen:

  • Volledig ingerichte keuken
  • Sanitair en tegels voor badkamer en toilet
  • Tuinklaar pakket (terras & looppad)