Dijkwoning hoek

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wonen vlakbij het centrum van Nijmegen en vanuit je woonkamer uitkijken op de Waal? Dan zit je in een dijkwoning van De Steltse Dijkgaarden goed! Deze bijzondere drive-in woningen bieden alles wat je hartje begeerd. Deze woningen bieden vanuit de woonkamer uitzicht over de groen beboste stuwwal, Spiegelwaal, Waal én de Nijmeegse binnenstad.

De hoogteverschillen die het dijkgebied kent, komen terug in de tuinen en de overgang naar het struingebied van de rivier.

Vanuit jouw eigen tuin loop je namelijk zo richting de oevers van de Waal. Hier ervaar je wonen aan de rivier ten volle. De woningen hebben een moderne uitstraling en zijn opgebouwd uit natuurlijke elementen die naadloos aansluiten bij de prachtige omgeving.

Zie jij jezelf hier wel wonen en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Klik op de "houd me op de hoogte" button en laat je gegevens achter. We houden je op de hoogte middels de e-mailnieuwsbrief.

In aanbouw / bewoond

Dijkwoning hoek

ca. 154 - 161 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Zuid, Oost
image alt

Energie zuinig

Alle Dijkwoningen in Steltse Dijkgaarden zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.