Schuurwoning hoek

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De Steltse Dijkgaarden krijgt een prachtig groen landschap. Met een nieuw aan te leggen boomgaard, een watersingel en dijk heeft deze wijk unieke elementen die nog niet eerder in waalsprong zijn gezien. Daarnaast is deze groene publieke ruimte een verlengstuk van de schuurwoningen en de tuinen van de toekomstige bewoners. Je ervaart de natuur als je tuin en je tuin als de natuur. Samen met buurtgenoten is het er heerlijk genieten van het buiten zijn.

Als bewoner ben je nauw betrokken bij het beheer en onderhoud van het landschap en de bomen in de boomgaard. Samen met de andere buurtbewoners werk je aan (de uitvoering van) het beheerplan van de wijk. Uiteraard krijg je daarbij ondersteuning van professionals, bijvoorbeeld door een snoeicursus of het gebruik van specialistisch gereedschap.

Zie jij jezelf hier wel wonen en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Klik op de "houd me op de hoogte" button en laat je gegevens achter. We houden je op de hoogte middels de e-mailnieuwsbrief.

In aanbouw / bewoond

Schuurwoning hoek

ca. 138 - 176 m2
5 kamers
stadsverwarming
Parkeerplaats
Tuin
Zuid, Oost
image alt

Energie efficiënt

Alle Schuurwoningen in Steltse Dijkgaarden hebben een EPC van 0. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van hoog rendement glas, verwarming door middel van stadsverwarming en zonnepanelen. 

image alt

Veel lichtinval

Deze bijzondere schuurwoningen hebben een glazen gevel die van begane grond tot bovenaan de eerste verdieping reikt. Veel lichtinval gegarandeerd! Je kunt zelfs vanaf de eerste verdieping naar beneden, de hal, kijken doordat er een kleine vide is gemaakt. Dit maakt de schuurwoning is net even anders en speciaal.