Waalsprong: prima bereikbaar

Waalsprong is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets én het openbaar vervoer. Door de centrale ligging ben je zo op de snelweg. Het goede fietsnetwerk in het nieuwbouwplan maken het extra uitnodigend om de auto te laten staan.

Met de auto…

Vanuit de Waalsprong rijd je met de auto eenvoudig de regio in. Met een goede aansluiting, al dan niet via het Keizer Augustusplein (Ovatonde), de Prins Mauritssingel, de A325 en A15 ben je snel op plaats van bestemming. De doorstroming van dit belangrijke gebied staat voorop. Via de nieuwe stadsbrug De Oversteek is er een tweede brug over de Waal waarmee je het centrum bereikt.

Op de fiets…

Fietsers hebben in de Waalsprong een streepje voor. Goed aangelegde fietspaden zorgen ervoor dat het eenvoudig navigeren is door de wijk. Via de fietsbrug over de Waal ben je in no time aan de overkant: bij het centraal station of midden in het centrum van Nijmegen. Wil je naar Arnhem? Via het Rijnwaalpad fiets je in een klein halfuurtje naar deze naastgelegen stad.

Of het openbaar vervoer

NS-station Nijmegen-Lent, de Waalsprinter en een grote P+R zorgen er niet alleen voor dat je in 5 minuten in het centrum staat, maar leveren ook prima aansluitingen en vervoer naar de omliggende dorpen en steden. Daarnaast is er ook een prima busverbinding. Stap bijvoorbeeld op bus 14 of 331 en rijd langs de poliklinieken van het CWZ, naar het NS-station Arnhem of naar het centrum van Nijmegen.

  Woningen in Waalsprong
  Wijken in Waalsprong